I never liked the taste of gorgonzola until I had it in my pasta.
When gorgonzola is on sale at Seijyo Ishii grocery store, I make this easy creamy gorgonzola pasta.
青カビの臭いチーズがゴルゴンゾーラ。
この青カビのチーズをパスタに入れて食べるまでは美味しいチーズなんて一回も思わなかった。
ゴルゴンゾーラが成城石井のスーパーで安くなっていると、つい作ってしまう超簡単パスタ。
Ingredients are listed below.
下記が材料。
Heavy cream or soy milk / 生クリームまたは豆乳
Gorgonzola cheese / ゴルゴンゾーラ
Pasta / パスタ
Black peppers / 黒胡椒
Cook whatever pasta that you want to use.
Cut gorgonzola into small pieces.
Heat up heavy cream or soy milk in a pan, then add gorgonzola and mix it until gorgonzola melt.
Add the pasta into the sauce and mix them well.
Transfer Easy creamy gorgonzola pasta into a dish; put some black peppers right before you eat.
I do not add any salt in this pasta because gorgonzola is salty enough.
好きなパスタを茹でておく。
ゴルゴンゾーラを小さく目に包丁で切る。
フライパンに生クリームまたは豆乳を温めてゴルゴンゾーラを加えてチーズをかき混ぜながら溶かす。
出来上がったパスタをお皿に移して、食べる直前に黒胡椒をふる。
ゴルゴンゾーラに塩分が含まれているので私はこのパスタには塩は加えません。
No comments:
Post a Comment