友達がとっても美味しいオーガニックのペカンナッツをお土産に持ってきてくれた。
テキサス州にかれこれ10年以上住んでいた私はピカーンナッツが大好き。日本ではなかなか手に入りにくいのでアメリカからのお土産は何が欲しいと聞かれると、ついついピカーンナッツと言ってしまう。
I store them in a refrigerator, so I wrap them in a aluminium foil then toast them in a toaster for couple minutes to make them more crispy and bring out the aroma.
ナッツ類はカビが生えるのが怖いので冷蔵庫保存。でも冷たいままで食べたくはないので、アルミホイルに包んでオーブントースターで3分くらい軽くトースト。そうするとナッツが香ばしくもっと美味しくなる。
Below is what is in my pecan nuts basil pesto; I just put them in a blender for about forty seconds. It is easy and tasty!
ちなみに下が今回のペカンナッツとバジルのペストの材料。下記の材料をブレンダーにかけて40秒くらい。
簡単で美味しい!
Basil/バジル
Pecan nuts/ペカンナッツ
Olive oil/オリーブオイル
Mimolette (I did not have parmesan cheese this time.)
今回はパルメザンチーズがなかったので冷蔵庫にあったミモレットを使用。
Garlic/ニンニク


I eat my pasta with chopsticks at home often because I find it convenient!
I love adding some black peppers right before I started to eat the pasta.
食べる直前に黒胡椒をたっぷりかけて!

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