I went to a class to learn about how to make toddlers food because I am a new mum.
新米ママの私は幼児食の試食会に参加する事にした。
I have been little frustrated about Mia not being interesting in food and not eating a lot of solid food also.
あまり、ご飯を食べる事に興味をなかなか出してくれない娘。
The teacher taught us about some new recipe, how soft rice should be and how much food that we can give our toddler in 1 serving.
先生が幼児の為の献立を紹介。
そしてどのくらい幼児に出す白米がやわらい方がいいのかとその分量などなどを実際にご飯を器によそって親切に指導。
Mia only ate some white rice and a piece of carrot when we tasted the meal.
美味しそうな豆腐入りの柔らかいハンバーグは口に入れたらすぐに出してしまい。
ほうれん草のおひたしもきなこマカロニのおやつも同じにペッと口から出した。
ブロッコリーもダメ〜
ゆいいつ食べたのは白米と人参だけ。
I looked around and I saw none of toddlers being able to finish the meal that made me to feel okay.
こんなに食べないのはみあちゃんだけ?と周りを見渡したら、けっこう他の子も食べてなかったので少し安心。
Jun 26, 2013
Toddlers food cooking class / 幼児食の試食会
Location:
Takadanobaba, Shinjuku, Tokyo, Japan
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment